Jan de Vreede

Kent 0 personen

MARRIED , 7 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan de Vreede en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Jan de Vreede heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een leuke tijd op het internaat, ondanks dat het niet de ideale oplossing was.

  Een leuke tijd op het internaat, ondanks dat het niet de ideale oplossing was. Hetkeeten en de kussengevechten op zaal waren leuk en het s'nachts stiekum sluipen naar de voorraadzolder knutselen in de kelder.O ja Jufr. Stokvis zullen we nooit vergeten en in de keuken stond mevr. van Os. Namen die me nog bij gebleven zijn o.a. Gieneke, Huberta en Levien Drost, Marinus Pap,Sjaak Bos, Anneke Vermeulen, Willemien Meinen, Henk en Roelof Troost. Wat is er van allemaal geworden?

  prot.kinderhuis, 1964

  Ik kwam op deze school van de Emile Weslyschool in de klas bij meester Koopmans.

  Ik kwam op deze school van de Emile Weslyschool in de klas bij meester Koopmans. Ik herinner mij Jimmy Busckens, Eddy Leathemia, Amoes Somete, Noortje Titiheru en Max,maartje en Nina. van de laatste twee ben ik de achternamen vergeten. Ik weet niet meer of ik alle namen goed schrijf, maar ik zou willen weten wat er van allemaal is geworden.

  Suringarschool, 1965

  Ik herinner mij het lopen van het internaat naar school door het park.

  Ik herinner mij het lopen van het internaat naar school door het park. Ook mevr. Hekking mvr. de Vries en meneer Koopmans, die later net als ik naar de Suringarschool is gegaan. Een de leuke tijd als je er zo op terug kijkt. Ik zie hier op de lijst verschillende namen waarmee ik op het internaat heb gezeten, maar ook van andere schoolgenootjes. Ben benieuwd wat er van allemaal is geworden.

  Emile Wesly, 1962

  ?