Bekijk het volledige profiel van JAN DE JONGSTE en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

JAN DE JONGSTE heeft 1 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

De eerste herinnering aan "mee...

De eerste herinnering aan "meesters en juffrouwen" (die laatste heb ik nooit gehad) is meester B. Gijze in de 1e klas.Verder meester J. Abrahamsen (dubbele klassen) en natuurlijk bovenmeester Kakie (meester J. Karels). Spelen in "het puin" was meestal leuk, soms gevaarlijk. Bij het het na schooltijd blijven spelen bezorgde ik Arnold van Herpen een gat in zijn hoofd. (alsnog excuses, Arnold). Samen met Gerrie van der Ven en Nico Both probeerden we onze kennis verder te ontwikkelen door met z'n drieeën onze schoolloopbaan voort te zetten op de 1e Christelijke H.B.S. aan het Henegouwerplein.

2012, JAN DE JONGSTE

Op school was Jaap Ras mijn be...

Op school was Jaap Ras mijn beste vriend en studiegenoot.De meest markante leraren waren toch wel Jan Nooteboom (Wi) en Schepers (Sk); de zieligste Kouwenhoven (Ak) en MacLean (Nk); de aardigste: Van Alkemade (Gs)en Bloem (Gym); de grappigste Westerman (Wi) en De Groot (Ne). En dan de concierge niet te vergeten: IK en de direecteur hebben ............ Het statige schoolgebouw kun je niet vergeten (met aula, kelder-fietsenstalling en stinkende kleedhokken); ik ben later nog bestuurslid geweest van een middelbare school met net zo'n gebouw met van die hele lange gangen.

2012, JAN DE JONGSTE
?