jan-bert primowees

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jan-bert primowees en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jan-bert primowees heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was een bijzonder strenge school die leek op een gevangenis.

  Het was een bijzonder strenge school die leek op een gevangenis. Toch was het er zeer geborgen en als er iets gebeurde was het altijd spektakel. Mevr Jones die je adem checkte of je had gerookt of niet.

  Professor dr. G. v.d. Leeuw..., 1974

  Het was een heerlijk school.

  Het was een heerlijk school. Ontzettend leuke feesten en leraren. Mevr De Vrieslentsch (geweldig), de heer Krant, Mevr van Diederen. Veel vrienden aan overgehouden die ik tot lang na school zag. Ivon Keizer, Monique Kouwenberg, Pieter van der Meer, Ernst Neve, Alan van der Louw, Erwin Helleward, Rene Heijt, Remy Best, Michelle Melchers, Annette van der Reijden, Jeanine Melchers, Daniel Yugnuk, Bert van Zetten, Martin van der Heuvel. Een geweldige tijd.

  Cartesius Lyceum, 1980

  De grootste herinnering bewaar ik aan Meester punt en Meester Wouda.

  De grootste herinnering bewaar ik aan Meester punt en Meester Wouda. In de 6e klas was er een meester die altijd op een prachtige motor kwam. Daarnaast bewaar ik zeer goede herinneringen aan mijn klasgenoten; Edwin de Leeuw Marco Martini Peter Gerritse Eric de jong Ans Hogendorp Nel Mons Dinie Nu zie ik een bericht staan van mijn oude maatje Edwin de Leeuw. Edwin goed te lezen dat het goed met je gaat. Mocht je zin en tijd hebben om contact op te nemen dan kan dat op het volgende adres. primowees at frieler maar dan met ee ipv ie

  Marnix van sint aldegondesc..., 1966

  ?