Jan Baaij

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Baaij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Jan Baaij heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Na een jaar werd het juvenaat verplaatst naar Maastricht.

  Na een jaar werd het juvenaat verplaatst naar Maastricht. Na mijn ULO-examen ging ik naar de kweekschool in hetzelfde gebouw.

  2003, Jan Baaij

  Wat zou er geworden zijn van Appie Postma, Kees Domincus, Jaap Klemann, Sjef Friederichs? Ik ben het met Paul van Elsen eens: deze school staat dubbel vermeld.

  Wat zou er geworden zijn van Appie Postma, Kees Domincus, Jaap Klemann, Sjef Friederichs? Ik ben het met Paul van Elsen eens: deze school staat dubbel vermeld. Ook als als RK Pedagogische Academie Oud Vroenhoven op deze website. Samenvoegen lijkt me wenselijk.

  2003, Jan Baaij

  Schoolmis, de gymleraar met die Franse naam?; kinderoperette de Kalief van Bagdad(?) in het Willibrordushuis; Broeder Gedulfus van Fred P.

  Schoolmis, de gymleraar met die Franse naam?; kinderoperette de Kalief van Bagdad(?) in het Willibrordushuis; Broeder Gedulfus van Fred P. heette Gondulfus en kon prachtig vertellen; verder herinner ik me de broeders Rogier, Theophorus, Hermano; onder de oorlog kregen we 'eten' in het Willibrordushuis. Pastoor Vis had dat 'geregeld' hoorden we achteraf.

  2003, Jan Baaij
  ?