Bekijk het volledige profiel van Jan Albert Wikkerink en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Jan Albert Wikkerink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Veel gelachen in het 3e en 4e ...

Veel gelachen in het 3e en 4e jaar. In 1979 een geweldig zeilkamp. De scheikunde lessen van Elbertsen en de biologie van Veldhuizen. Ik heb ontzettend gekeet en gelachen met Jan Liemstra bij die lessen. En ook altijd gezellig met Liesbeth Schutte, Wilma, Jeanet Bralts, Gert van Kempen, Willy Buitenhuis, ... van de Bunt. En na de examenuitslag in 1980 met zo'n beetje alle geslaagden op pad door Putten en op bezoek bij elkaar. Prachtige tijd gehad!

2004, Jan Albert Wikkerink

Juffrouw Van Rees, een topper!...

Juffrouw Van Rees, een topper! Ze reed in een morris mini en was altijd aardig

2004, Jan Albert Wikkerink

Ouderwetse school met hoge pla...

Ouderwetse school met hoge plafonds en lange gangen. Gebouwd in 1909? Vanaf klas 4 kwam je op het voorplein. Meester Koesveld zorgde ervoor dat iedereen keurig in de rij stond, jongens naast meisjes, voordat de groep de klas in marcheerde. In de gang de grote schoolbel. Meester Hoogmoed werd opgevolgd door Van Beek toen we in de vijfde zaten. Ik was doodsbang voor die man, en vreesde dat ik in de zesde bij hem zou komen. Gelukkig (voor onze klas) wisselde hij het volgende jaar naar de vijfde. Wij kregen Ykema, een hele opluchting. In dat jaar werden we ondergebracht in het naastgelegen kerkelijk centrum en ging deze mooie school helaas tegen de vlakte. Er is veel veranderd. Ik herinner me de eierhal en de oude brandweerwagen daarachter. Het grote huis naast de school, waar Eppie Pieper woonde die door een ongeval om het leven kwam toen we in de 2e klas zaten. Dat heeft een diepe indruk op ons gemaakt.

2004, Jan Albert Wikkerink
?