jacques richetti

Kent 12 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jacques richetti en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  jacques richetti heeft 0 klassenfoto's en kent 12 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  De fijnste school die ik heb gevolgd.

  De fijnste school die ik heb gevolgd.Altijd feest in de pauze(wijn van de aldi)De groep werd telkens groter. Rene Hoving,Gerard Veldhuis,veel leuke meiden wiens naam ik niet (meer) weet maar nog steeds complimenten voor juffrouw Habing!!! Zij was de beste lerares die ik ooit heb mogen meemaken,en een van de sympathieksten...er waren er meer maar zij was/is een toppertje ! Voor de heren:juffrouw Vos ,haha ,ik weet niet eens meer wat zij voor les gaf ,maar dat maakte ook niet uit... ja mooie tijd geweest.

  2005, jacques richetti

  weinig goede herinneringen aan de school.

  weinig goede herinneringen aan de school.De leraren en leraressen hadden regelmatig de handjes los..fout,fout fout... maar ja het was ook een andere tijd,trouwens groetjesw aan al mijn oud klasgenootjes :Aart Veerman, Peter Lodder ,de rest weet ik niet meer heb maar 3 jaar op deze school gezeten.

  2005, jacques richetti

  ben daar 4 jaar geweest 3e klas tm 6e Hans van der Linden,Raymond loosveld,Marco Treffers,Henk Vreeswijk,Femke Jansen,Judith Wilson,Bob Woelders ,Rene van der Bij? Natasja Sitanala,Anka Scheerhoorn,Caroline Odding.

  ben daar 4 jaar geweest 3e klas tm 6e Hans van der Linden,Raymond loosveld,Marco Treffers,Henk Vreeswijk,Femke Jansen,Judith Wilson,Bob Woelders ,Rene van der Bij? Natasja Sitanala,Anka Scheerhoorn,Caroline Odding.Monika Habing,Grietje van Polen,Kees van der Zwaluw,Chris Venema`,Hetty v.d Plas, Marit ......? Bruiloft van meester Jan Luurs met de klas erbij..achteraf gezien een mooie periode

  2005, jacques richetti
  ?