Ontdek PLUS

Jacqueline Wouters

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jacqueline Wouters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jacqueline Wouters heeft 33 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een grote cultuur shock voor die uit Amsterdam komt iedereen in schipperstrui en klompen dat was wel even wennen.

  Een grote cultuur shock voor die uit Amsterdam komt iedereen in schipperstrui en klompen dat was wel even wennen. Ik fietse vaak met een jongen op Wiebe hete hij geloof ik! Ben ook nog wel op verjaardagfeestjes geweest dan moest je eerst een heel eind fietsen naar de omligende dorpen!Met 18 jaar ben ik weer vertrokken naar Adam. Met 16 jaar veel uit geweest naar de HighChapperel en de bottem of the See. Later kwam er een nieuwe disco waarvan ik de naam kwijt ben.Nog een baantje gehad bij de supermarkt achter de kassa in Emmeloord ik dacht Super de Boer. Thera Sandra die naam zegt me ook iets volgens mij werkte ze daar ook! Ook ging ik wel met motor vrienden uit Emmeloord naar cirquit Assen en ging dan koken voor ze op het rennerskwartier. leraren: dhr. De Bruin(Frans), dhr. Walrecht(Engels)(boekhoude&bedrijfsrekenen), Lingsma, Groot Roesink (Duits) dhr. Koen(wiskunde), dhr. van Zandten(maatschappijleer), Dhr. Vos(tekenen), dhr Schans(wiskunde) dhr. Haitsma LO Leeerlingen Bonne Post, Marjan Lok, Ellen de Lange,Karin Besuien,Dolf Niks,Hidde van Dijk, Michiel Braams, Geert Geerding,Lois Ruitenbeek, Harm Gritt, Michiel Ruitenbeek, Hilma Kleefstra, Dini Hardin,Rixt de Vries,Lijda Smit,Dick Wiegmink, Elly Goed Wiebe, Mmimi Zijlsta, Marjolijn Rijngans Ik sta niet op de klassefoto van 1a omdat ik pas later op school kwam.

  Kohnstamm MAVO, 1976

  Ik ben in het tweede jaar verhuisd ik ging om met een meisje die Monique Vos hete geloof ik, haar ouders hadden een patatzaak in een zijstraat van de kinkerstraat, met haar fietste ik meestal naar school? We haalde altijd vers brood bij de bakker in de ch

  Ik ben in het tweede jaar verhuisd ik ging om met een meisje die Monique Vos hete geloof ik, haar ouders hadden een patatzaak in een zijstraat van de kinkerstraat, met haar fietste ik meestal naar school? We haalde altijd vers brood bij de bakker in de chase straat en melk bij de melkboer. Onze geschiedeis leraar was dhr Schneider een indische man die in het Jappenkamp had gezeten, de man had een gave om te vertellen, de meeste van ons waren geboeid door zijn geschiedenis verhalen. Onze Nederlands en wiskunde leraar was zoals hij beweerde een broer van Jos Brink.Tolsma directeur in die tijd. Ik had het heel erg naar mijn zin op deze mavo en was zeer boos dat mijn ouders het plan opgevat hadden te verhuizen naar Emmeloord. ik zei ook altijd Emmeloord verbaningsoord ik ben met 18 jaar terug gekomen in Amsterdam waar ik nu ook woon.

  Nassau MAVO, 1973

  Hoofdmeester Rocco (had ik in de 6de klas)hij is later bij het FNV gaan werken,juf Pakkerd in de eerste klassen,,Meester Ribmeester, sportleraar dhr Stevens? klasgenoten/buurkinderen o.

  Hoofdmeester Rocco (had ik in de 6de klas)hij is later bij het FNV gaan werken,juf Pakkerd in de eerste klassen,,Meester Ribmeester, sportleraar dhr Stevens? klasgenoten/buurkinderen o.a. Milco nijn jeugdliefde,Marcel Rooth,Ellen Blase/Riem,Ewald,Richard,Christa Zwart,Muriel(creools meisje),Sita (hindoestaans)Henny,Yvonne,Monique,Jeroen Been,Anita Vrolijk Anita Riddebush,,Martin,Teun,Menno kwam pas het laatste jaar in onze klas, Saskia Zuiver,IJda,Dick,Jolanda,Marina,Freddy Ik woonde op de Jacob v Lennepkade net zoals Sakia Zuiver vlakbij de hoek en Anita tegenover me op de kade. In de 6de klas hete onze uitvoering het zwarte koffertje van dhr van Dalen,(wat zat er in)haha Ik herinner mij een surinaamse inval leraar die losse handjes had en we leerde van hem een surinaams lied faja citon no bron me so (vuurvlieg steek me niet) Natuurlijk gingen we altijd spelen in het Vondelpark en de Westerspeeltuin (trommel en trompet les daar)ook glippen in de tram op de Overtoom. We klommen over de muur heen van het gesticht op de hoek waar we altijd honkballes/softbal kregen. Belletje trekken bij de woonboten. Heitje voor een karweitje langs de deuren voor jantje beton enzo.Mijn neefje heet Gerrie Tjerks die woonde bij ons hij was 2 jaar ouder dan ik. Ik was aanvoerster van het basketbal team in de 6de.

  Allebé school (Allebeschool), 1966