Jacqueline Wanders-Mulder

Kent 0 personen

WIDOW , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jacqueline Wanders-Mulder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jacqueline Wanders-Mulder heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb helemaal geen goede herinneringen aan deze school.

  Heb helemaal geen goede herinneringen aan deze school. Was maar 1 leraar verantwoordelijk voor. Er waren wel een paar lieve nonnen zr. Hadewich en de zr. waar we kookles van kregen. En dan meneer Kuhlmann (?) die ons zo heerlijk van vroeger kon vertellen. Maar was blij dat ik eraf was en daarna wel op een fijne goede manier toch door kon leren.

  Mariken van Nieumeghen, 1967

  Tja, herinneringen aan deze school, dan kan ik een boek schrijven.

  Tja, herinneringen aan deze school, dan kan ik een boek schrijven. Kersen eten in de Betuwe. De schoolreisjes. De leraren Benjamins, Wondergem, Jongsma en nog veel meer. De gezellige feestdagen. Met z'n allen naar de tv kijken als er wat bijzonders was. Had het best naar mijn zin op deze school. We zaten toen in het oude school-gebouw bij de Amsterdamseweg en nog steeds als ik er met de trein langskom keek ik even uit het raam. Jeugdsentiment noemen ze zoiets.

  Dr PCM Bosschool El Buo aan..., 1959

  Mijn favoriete leraar was de hr.

  Mijn favoriete leraar was de hr. Lamee en zo ken ik nog wel wat namen. Ik zat in een experimentele klas die begon met MAVO-opleiding in de klas. Er kwamen toen ook Amerikaanse mensen kijken op school, dus moesten wij als groep met iets origineels komen. Dat werd de klompendans. Dit werd gedaan onder leiding van de toenmalige directeur de hr. Decates. In een winkel op de Hertogstraat was het lekker keet schoppen, want daar gingen we met de klas klompen kopen. Was trouwens een enorm geslaagd iets. Ken niet veel mensen meer. Hans van Zeeland en Thijs ???? (was suikerpatient)

  Martinus van Beekschool, 1963

  ?