jacqueline vansteijn

Kent 0 personen

NA , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jacqueline vansteijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  jacqueline vansteijn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  ik weet er niet veelmaarvan.

  ik weet er niet veelmaarvan

  2007, jacqueline vansteijn

  ik weet het nog goed ben begonnen bij marla in de klas daarna bij bob en toen bij theo, er liggen leuke herineringen op deze school van mij vooral de musicals die theo zelf schreef waren te gek.

  ik weet het nog goed ben begonnen bij marla in de klas daarna bij bob en toen bij theo, er liggen leuke herineringen op deze school van mij vooral de musicals die theo zelf schreef waren te gek. ik zat met remond, chantal, martin, nog een chantal,jean paul,brenda,chantal stuit,jolanda enz. leike tijd op deze school gehad. vooral eens in de zoveel tijd ijsjes eten bij de ijsboer op de hoek staat me nog goed bij [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] ik weet het nog goed ben begonnen bij marla in de klas daarna bij bob en toen bij theo, er liggen leuke herineringen op deze school van mij vooral de musicals die theo zelf schreef waren te gek. ik zat met remond, chantal, martin, nog een chantal,jean paul enz. leike tijd op deze school gehad. vooral eens in de zoveel tijd ijsjes eten bij de ijsboer op de hoek staat me nog goed bij

  2003, jacqueline vansteijn
  ?