Ontdek PLUS

Jacqueline Sips (van Iersel)

Kent 1 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jacqueline Sips (van Iersel) en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jacqueline Sips (van Iersel) heeft 9 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw Coby was wel heel erg favoriet bij iedereen volgens mij.

  Juffrouw Coby was wel heel erg favoriet bij iedereen volgens mij. In tegenstelling tot die andere juf, van wie me de naam nu niet te binnen schiet.

  Kleuterschool De Toverfluit, 1982

  Zie HTS, Tilburg.

  Zie HTS, Tilburg

  Hogeschool Brabant fac. Nat..., 1999

  De lessen van Dhr.

  De lessen van Dhr. Van Maren [maak je borst c.q. borsten maar nat] en Mevr. Klinkers [met de koiboys] blijven favoriet. Zelfs de natuurkundelessen van Dhr. Miserus bleken nuttig te zijn, al vraag ik me nog steeds af hoe ik m'n SO's en examen heb gehaald. Ik vond het zo löik dat ik er maar liefst 6 jaar over heb gedaan om m'n HAVO-diplomaatje te halen... maar uiteindelijk wel geslaagd. En toen ik in HAVO-4 bleef zitten was ik na al die jaren niet meer de kleinste uit de klas [met dank aan Pim van Loon]. Verder eigenlijk vooral opgelucht dat ik van school af was... sporadisch kom ik nog wel eens iemand tegen, maar geen innige contacten aan over gehouden... ook niet echt zo'n behoefte aan. En decaan de Kock me maar afraden naar de MTS te gaan... eigenwijs was toch heel erg wijs en ik ben toch gegaan... ondanks dat ik zowat het enige meisje uit de klas was.

  2 College, 1990