Jacqueline van Iersel

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jacqueline van Iersel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 9

  Jacqueline van Iersel heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 9

  Juffrouw Coby was wel heel erg favoriet bij iedereen volgens mij.

  Juffrouw Coby was wel heel erg favoriet bij iedereen volgens mij. In tegenstelling tot die andere juf, van wie me de naam nu niet te binnen schiet.

  2006, Jacqueline van Iersel

  Zie HTS, Tilburg.

  Zie HTS, Tilburg

  2004, Jacqueline van Iersel

  De lessen van Dhr.

  De lessen van Dhr. Van Maren [maak je borst c.q. borsten maar nat] en Mevr. Klinkers [met de koiboys] blijven favoriet. Zelfs de natuurkundelessen van Dhr. Miserus bleken nuttig te zijn, al vraag ik me nog steeds af hoe ik m'n SO's en examen heb gehaald. Ik vond het zo löik dat ik er maar liefst 6 jaar over heb gedaan om m'n HAVO-diplomaatje te halen... maar uiteindelijk wel geslaagd. En toen ik in HAVO-4 bleef zitten was ik na al die jaren niet meer de kleinste uit de klas [met dank aan Pim van Loon]. Verder eigenlijk vooral opgelucht dat ik van school af was... sporadisch kom ik nog wel eens iemand tegen, maar geen innige contacten aan over gehouden... ook niet echt zo'n behoefte aan. En decaan de Kock me maar afraden naar de MTS te gaan... eigenwijs was toch heel erg wijs en ik ben toch gegaan... ondanks dat ik zowat het enige meisje uit de klas was.

  2003, Jacqueline van Iersel
  ?