Bekijk het volledige profiel van jacqueline vanbrussel en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

jacqueline vanbrussel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Heb een hele leuke schooltijd ...

Heb een hele leuke schooltijd gehad op het CAS. Ik was vanaf de tweede klas altijd samen met Angeli, die nu nog steeds mijn beste maatje is. Mijn broer Hans zat ook 3 jaar bij mij in de klas. Ik leerde me suf en hij deed nauwelijk iets. We zijn ook beiden gezakt in het eindexamenjaar. Geweldige herinneringen aan Rolduc, het zeilkamp, Terschelling en de Luxemburg reis. Wat een gesjouw met die rugzak door die hoge heuvels. Net daarna hebben we met een stel vrienden de Kennedymars gelopen. De meesten (ook ik) liepen deze uit en daarna meten op stap naar de Fungus. Ik zou deze schoolperiode zo over willen doen. O ja, ook stiekem shaggies draaien ( en roken)in het schoolcentrum.

2009, jacqueline vanbrussel

Geweldige herinneringen aan de...

Geweldige herinneringen aan de lagere schooltijd. Ik kwam halverwege het schooljaar de eerste klas binnen gevallen. Werd meteen opgenomen en was gezegend met vele vriendjes en vriendinnetjes. Mijn beste vriendin was Liesbeth, maar Gwen was er ook er vaak bij. Wat hebben we ook veel van die typische meidenruzietjes gehad. Vaak was er iemand van ons het derde wiel aan de wagen Na de lagere school naar het CAS gegaan. Ook erg leuke jaren gehad. Al met al kijk is terug op en fijne schooltijd en gekoppeld daaraan een fijne jeugd.

2009, jacqueline vanbrussel
?