Jacqueline van der Schilden

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jacqueline van der Schilden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

  Jacqueline van der Schilden heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Leuk jaar op deze secretaresse...

  Leuk jaar op deze secretaresse-opleiding gehad. Vooral de lessen secretariaatspraktijk vond ik leuk. Leuk oud gebouw met in de kelder de kantine en als de lessen wisselden dan liepen alle studenten langs elkaar op die smalle trappen naar de diverse lokalen. Lekker brandgevaarlijk!!! Jammer dat er in onze tijd geen klassefoto's werden genomen.

  2006, Jacqueline van der Schilden

  Ik heb op deze school een leuk...

  Ik heb op deze school een leuke tijd gehad. Ik herinner mij nog "lange" en "korte" Smit. De eerste was leraar muziek en van de tweede heb ik geloof ik biologie gehad. Verder natuurlijk meneer Wiekart die zo geweldig over de 2e wereldoorlog kon vertellen, meneer Loods die Engels gaf en meneer Oor die bedrifjsrekenen gaf. Verder juffrouw Brok die Duits gaf en juffrouw Sontrop die Frans gaf. De jaarlijkse fietstochten waren een groot succes. Van de klasgenoten kan ik me Tineke Bot, Ed Koenders en Rob Seelen nog goed herinneren. Leuke tijd hoor.

  2006, Jacqueline van der Schilden

  Ik kan me deze school nog heel...

  Ik kan me deze school nog heel goed herinneren. Eerst heb ik in het oude lage gebouwtje op school gezeten. In de eerste klas bij zuster Mertildes. Later werd er een heel nieuw gebouw gebouwd en ben ik daar naartoe gegaan in de hogere klassen. De Agnesschool was uitsluitend voor meisjes en de jongens gingen naar de St. Jansschool die ernaast stond. Al mijn oudere zussen hebben ook op deze school gezeten. Alie, Lenie, Elly, Carla, Olga en Yvonne Aref. Van de leraressen ken ik juffrouw Brouwer nog goed en juffrouw Roosmalen.

  2006, Jacqueline van der Schilden
  ?