jacqueline tokkie

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jacqueline tokkie en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jacqueline tokkie heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  was altijd wel leuk moest 2 dagen naar school en de rest van de week werken.

  was altijd wel leuk moest 2 dagen naar school en de rest van de week werken

  Kappersschool De Groene school, 1983

  dit is de zelfde school als de witte olifant ik heb hier met mijn 3 broers opgezeten lucien en jean-pierre en michel kraamwinkel kan me nog herinneren de optredens in de gymzaal op het podium .

  dit is de zelfde school als de witte olifant ik heb hier met mijn 3 broers opgezeten lucien en jean-pierre en michel kraamwinkel kan me nog herinneren de optredens in de gymzaal op het podium . ik zat bij nico prins in de klas en peter lanfemeyer. monique buth. ellis houthysen.henk en urusla en kan nog wel even door gaan. En pim eshuis ken ik ook nog (ben ik nooit vergeten) . mail me maar naar ****************. Zal ik heel leuk vinden ,als je me herkent. En nartuurlijk speeltuin de waag, daar keken wij op als we op het balkon stonden. En s'winters hadden we er een schaatsbaan gemaakt met tante door noorlander en dan het clubhuis in de speeltuin de waag met meindert walkers iedere dag was er wel wat te doen. Zaterdags film ,iedere vrijdag discoavond, woensdag was er knutselmiddag, en met school gingen we er altijd gymen met mooi weer slagbal (wat had ik daar een hekel aan). en tussen de middag snoep halen bij ome wim en tante beppie in de koningsstraat. En op de rechtboomsloot hoek oudeschans, zat een bakker gingen we altijd een mini brood halen. Ik heb er tot 1989 gewoond.

  de Oude Schans School, 1972

  was heel gezellig.

  was heel gezellig

  De Schans (Algemeen), 1982

  ?