Jacqueline Spanjaard

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jacqueline Spanjaard en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Jacqueline Spanjaard heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  2 leuke jaren op deze school gehad vond het heel erg dat ik zou blijven zitten in de tweede klas en besloot om verder te gaan op de driest kon daar naar de derde klas.

  2 leuke jaren op deze school gehad vond het heel erg dat ik zou blijven zitten in de tweede klas en besloot om verder te gaan op de driest kon daar naar de derde klas. Wist toch dat ik naar de MDGO wou. Ik zat in de klas bij Gerrike, Jose, Mirjam,Gwendolijne, robin, stevan, Sascha, Chris etc

  2004, Jacqueline Spanjaard

  leuk om al die bekende namen te zien! En natuurlijk de foto's.

  leuk om al die bekende namen te zien! En natuurlijk de foto's. Heb nog steeds leuke herinneringen aan die jaren.Vond het toen ook erg leuk dat er nog twee meisjes in de klas zaten met de zelfde naam.

  2004, Jacqueline Spanjaard

  Op deze school 3 leuke jaren gehad.

  Op deze school 3 leuke jaren gehad. Nieuwe opleiding dus er gebeurde van alles. Leuke tijd gehad met Mario, Sandra, Miranda, Gert, Marjan Corrine, Angelique Conny en nog een paar andere. Weet dat we ook nog eens met een clubje een paar dagen weg zijn geweest . De leraren van deze school waren ook tegek, een hoop lol met ze gehad, en toch nog wat geleerd.

  2004, Jacqueline Spanjaard
  ?