Jacqueline Schouten

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jacqueline Schouten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jacqueline Schouten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn favoriete herinnering is dat wij voor nederlands een intervieuw moesten houden.

  Mijn favoriete herinnering is dat wij voor nederlands een intervieuw moesten houden. Mijn vriendin Willy Mijnders en ik hebben toen Piet Romer geintervieuwd. De lerares, Annemieke Maas, was zeer enthousiast. Ik ben toen ook meegedaan met de musical 'de Oproep'. Daar had ik wat kleine rolletjes in. Na de KvJv heb ik op deze school ook nog het VHBO gedaan. Daar heb ik aan nog meer musicals meegedaan. Was een zeer leuke tijd. Klasgenoten waren: Jeannine Suurbier ( kreeg in die tijd verkering met mijn broer en is nu mijn schoonzus), Willy Mijnders, Jacqueline Vos, Jacqueline Hogers, Yvonne Verkaik, Esmeralda Vundink, Roland, Jackie ( heet ook Jacqueline, maar vier in een klas werd te veel) Roxanne, Monique Koopmann. Mijn favoriete docent was Annem Gerards, jaren later is zij nog bij mij op kraamvisite geweest. Andere docenten waren Ria Neyzen, voor muziek hadden wij Gerda Swart die ging helaas weg. Toen kregen wij voor haar in de plaats een verschrikkelijk mens terug. Ik weet nog dat we moesten zingen en dat Jenannine met een hele zware stem zong. Zij kon maar niet horen wie dat deed en werd steeds bozer. Wij hebben vreselijk gelachen. Hetty Blok, Ria.. voor spelleiding. Die zei dat de stoelendans een kringspel was ipv een gezelschapspel. Het was een leuke tijd.

  Gaasterlandschool, 1981

  Ik heb heel lang op deze school gezeten.

  Ik heb heel lang op deze school gezeten. Ik ben begonnen op de KvJv en daarna heb ik de VHBO gedaan. Ik heb hier een geweldige tijd meegemaakt. Er werd veel georganiseerd op deze school. In de pauzes waren er vaak optredens. Bijna alles was mogelijk. Toen ik op de KvJv zat begon het met de musical 'de Oproep'. Daar had ik kleine rolletjes in. We werden uitgenodigd door de lokal radio zender van Amsterdam waar er een intervieuw werd gehouden. Helaas kon ik daarbij niet aanwezig zijn. De radiozender zond ook onze liedjes uit.Daarna kwam het toneelstuk 'Kees de Jongen'. Ik speelde daar de moeder van Kees. Toen kwam de musical 2001. Voor deze musical werd ik geintervieuwd voor het KRO programma 'In de slaapkamer van...' Het was een life programma en ik weet nog dat ik moest zingen, nu was ik daar niet zo goed in, dus je begrijpt hoe verschrikkelijk ik me voelde. Deze musical werd gevolgd door de musical 'de Oproep' in een vernieuwde versie. Veel van de stukken werden geschreven door Arnold van Koolwijk en Andries Talsma. Rob van Noord zorgde voor het licht en Rob Kuijpers regiseerde. Het was een geweldige ervaring. Klasgenoten op de VHBO waren Gerda Stokvis, Renata Lit, Ceacillia Suurdonk, Sjouely Louhatapessy, Corstiaan Bouwmeester. Docenten: Arnold van koolwijk, Andries Talsma, Frank Schoevaarts, meneer de Vries,Braks Vloet. In deze tijd heb ik mij zelfs nog ingezet voor een demonstratie tegen de kern bewapening. Ik ging samen met Ceacillia Suurdonk alle klassen af om mede leerlingen mee te laten doen aan deze demontratie. Een geweldige tijd. Natuurlijk mag je mij mailen. Mij adres is uijtendaaladdplanetpuntnl

  Gaasterlandschool, 1984

  Ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school.

  Ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school. Kinderen bij mij in de klas waren Petra van Raalte, Paula Wagenmaker, Petra van den Brink, Willie Mijnders, Carla Po, Toos Schneider, Coby Oostendorp en Gregoria. Favoriete leraar was natuurlijk de Heus. Beste kado die je hem kon geven waren bananen en chocoladerepen. Tijdens mijn mondeling examen van nederlands heb ik bananenbrood voor hem en Pop meegenomen. Ik kreeg chocolademelk. Mijn mondeling ging dus perfect. En natuurlijk Luc van Beek. Met hem mediteren in het park. Zuster Bree die typles gaf en bij het leren van een nieuwe letter haar borsten in je nek legde.

  2e Kath. Nijverheidsschool ..., 1977

  ?