jacqueline scheers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jacqueline scheers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  jacqueline scheers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  niet zo veel,heb nog wel fotoos dat we op schoolreis gingen,leuk om de klassefoto te zien(van peter)sta zelf 2e rechts boven,met dat gekke korte haar haha ,leek wel een knul!herken er erg weinig van ,wel haannie met die vlechtjes van onderen links en john

  niet zo veel,heb nog wel fotoos dat we op schoolreis gingen,leuk om de klassefoto te zien(van peter)sta zelf 2e rechts boven,met dat gekke korte haar haha ,leek wel een knul!herken er erg weinig van ,wel haannie met die vlechtjes van onderen links en johnny den engelsman in de 2e rij.(was destijds mijn buurjongen)

  2004, jacqueline scheers

  was een te gekke tijd,ik was vriendin met edith,en we konden sommige leraren toen echt tot waanzin brengen met ons gedrag toen.

  was een te gekke tijd,ik was vriendin met edith,en we konden sommige leraren toen echt tot waanzin brengen met ons gedrag toen.krombeen,van den berge,zweedijk,dieleman,janssen,etc,enkel bij catsman hadden we het lef niet,jammer dat er zop weinig fotoos op de site staan,heb ze zelf helaas ook niet meer! wie wel??

  2004, jacqueline scheers
  ?