Jacqueline Raeven

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jacqueline Raeven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jacqueline Raeven heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner me juffrouw Van Soest, en juffrouw Bijl, die eens haar enkel of onderbeen gebroken had.

  Ik herinner me juffrouw Van Soest, en juffrouw Bijl, die eens haar enkel of onderbeen gebroken had. Juffrouw Klopmeijer was ook op deze school, maar ik heb niet bij haar in de klas gezeten. Veel kinderen uit onze buurt zaten daar op school, die meegingen naar de Ireneschool. Anderen gingen naar de Margrietschool. Namen van kinderen die ik me herinner: Carry Jansen, Jacqueline Zondervan, Marjon Vreeken, Frank en Roy Busselaar en Alex Visser. Ook Anita en Eline van der Putten (nichtjes).

  Prinses Marijkeschool Kleu..., 1962

  Eerste drie jaar juffrouw Herrema.

  Eerste drie jaar juffrouw Herrema. Daarna juffrouw Wouda, grote klas, samen met de 3e, maar ik heb er goede herinneringen aan. In de vijfde meneer Geel, dat was het leukste jaar. In de zesde meneer Wesselius, die voordeed dat hij zowel met links als rechts kon schrijven. Vanaf de tweede klas handwerken voor de meisjes, de jongens mochten naar handenarbeid, leek me veel leuker.... Tijdens de handwerkles van juffrouw Boertien en later mevrouw van der Veen werd er veel gezongen. Klasgenootjes uit die tijd waren: Wilma Dekkers, Annelies van der Eijk, Ria van Eekeren, Hannie Berkelaar, Carolien Opzitter, Nico Vermeulen, Cecile Wassens ....en nog meer.

  Prinses Irene School, 1965

  Tjs, te veel om op te noemen, ik kom nog steeds op school.

  Tjs, te veel om op te noemen, ik kom nog steeds op school....

  Pieter Nieuwland College, 1971

  ?