Jacqueline Penders

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jacqueline Penders en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jacqueline Penders heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weet bij god niet meer hoe mijn leraren hier heeten had altijd andere en was ook maar kort heb meer gespijbeld dan wat anders en altijd na de stad in met Jacqueline en Bas en Gino.

  Weet bij god niet meer hoe mijn leraren hier heeten had altijd andere en was ook maar kort heb meer gespijbeld dan wat anders en altijd na de stad in met Jacqueline en Bas en Gino.. Dit was echt een feest tijd en dan nog voor alle vakken geslaagd behalve voor een niet maar het boeide me ook niet meer wist toch dat ik geen zin meer had om te leren maar heb hier wel de tijd van mijn leven gehad.. Maar als ik het over moest doen was ik niet eens na deze school gegaan echt saaaaaaaaai. Maar de klasgenootjes waren SUPER..

  Arcus College unit Administ..., 1997

  Een hele leuke tijd met alles oude en nieuwe vrienden en vriendinnen.

  Een hele leuke tijd met alles oude en nieuwe vrienden en vriendinnen.. Was heel anders dan op de basisschool jammer van alle mensen die ik daarna niet meer heb gesproken.. Mijn lievelingsleraar was hier Meneer Knebel en Meneer Schiffelers (Harry) en van de vrouwen Mevrouw Teeuwen.. Helaas heb ik moeten horen dat Mevrouw Jonkers is gestorven ook al heb ik haar nooit gemogen vind ik het heel erg.. Hoop dat de anderen nog lang mee mogen gaan en nog veel mooie tijden mogen beleven..

  Brandenberg College, 1993

  Heel leuk jammer dat ie nu weg is had graag gezien dat als ik kinderen zou krijgen ze ook naar die school konden maar ja helaas.

  Heel leuk jammer dat ie nu weg is had graag gezien dat als ik kinderen zou krijgen ze ook naar die school konden maar ja helaas.. Mijn favoriete leraar natuurlijk Meester Salde en helaas dat Juffrouw Mia toen der tijd gestorven is dit was de liefste Juf. Hadden we nog Juffrouw Marga en Juffrouw Paula en Juffrouw Miriam en Meester Schoenmakers en Meester Jos den Teuling allemaal eigenlijk wel aardig ik was gewoon een beetje een rotzak toen hihihi.. Das niet echt veranderd hihihi..

  Sint Jozefschool, 1985

  ?