jacqueline mortimer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jacqueline mortimer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jacqueline mortimer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  leuke tijd en leraren zoals mr.

  leuke tijd en leraren zoals mr. buis als hij boos werd ging hij stotteren en scheel kijken . ging altijd om met monique van dalen (nog steeds contact mee) ilse, andrea, astrid. mijn tweeling zus zat ook op school.

  Scholengemeenschap Westelij..., 1983

  uiteraard pepper de hond.

  uiteraard pepper de hond. en minder leuk de zonnetjes en maandjes met jodium op de boven arm voor de inentingen. de bolder karren en fietsen . het knoeien met klei, zand en water.

  Kleuterschool De Margriet, 1975

  wat ik me goed kan herrinneren waren school kampen met de trucken die we iut haalde met de tand pasta en de scheerschuim.

  wat ik me goed kan herrinneren waren school kampen met de trucken die we iut haalde met de tand pasta en de scheerschuim. en het vliegende spook voor het raam.ik kan me de meeste uit de klas nog wel herrinneren. wanda, gabriella,eelco, stefan.dennis. stanley.jorda, wai-mang, mohammed, michel, marco, raschied, ilona, ellis, bianca, jaap, dik, jeffrey, ronald, enz.

  Prinses Beatrixschool, 1977

  ?