jacqueline mol

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jacqueline mol en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  jacqueline mol heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  alhoewel ik de havo er niet heb afgemaakt, heb ik er wel een paar leuke jaren gehad, voor het eerst met jongens in de klas.

  alhoewel ik de havo er niet heb afgemaakt, heb ik er wel een paar leuke jaren gehad, voor het eerst met jongens in de klas. De fietsenrally was altijd wel een hoogtepuntje en verder het praathuis op vrijdagmiddag.Ik had er mijn eerste verkering, en je leerde er allemaal nieuwe mensen kennen. Het gebouw in de kloosterstraat had wel iets meer charme dan op de bovendonk. Meneer Levedag die vond ik best bijzonder, toen ik klasseleerling was leerde ik hem heel anders kennen, veel aardiger als dat hij op het schoolplein overkwam.De handwerklessen bij de "scheet", ja wat zal ik daar eens overzeggen?

  2008, jacqueline mol

  de nonnen zijn me altijd wel bij gebleven, niet echt in positieve zin.

  de nonnen zijn me altijd wel bij gebleven, niet echt in positieve zin. Het was in mijn tijd nog een echte meisjesschool ik heb er een leuke schooltijd gehad, mijn vriendinnetjes waren marianne aarts en anja thielen.juffrouw brouwers was wel favoriet, jammer dat ze er niet meer bij kan zijn als we ooit nog een reunie hebben. als ik nu meneer baart zie kan ik niet geloven dat ik daar zo een angst voor had, hij is helemaal niet zo groot als ik dacht, maar nog wel van dat mooie haar.

  2008, jacqueline mol

  alhoewel het maar een opleiding was voor een jaar was het echt wel leuk, we hadden best een leuke groep allemaal meiden.

  alhoewel het maar een opleiding was voor een jaar was het echt wel leuk, we hadden best een leuke groep allemaal meiden.De kookles bij mevrouw alkemade , met mijn mislukte andijvie toch is het koken en bakken nog helemaal goed gekomen!de werkweek in kapelle die was ook heel gezellig met Ankie, Claudia, Lia, Corien en Carolla echt leuk, ik hoop er nog wat klasgenoten van te horen. Het was wel een mooi oud gebouw midden in de stad, lekker tussen de winkels en door het valkenburgpark samen met claudia elke dag naar het station, leuk jaar!

  2008, jacqueline mol
  ?