Bekijk het volledige profiel van jacqueline kleyn en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

jacqueline kleyn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

heb op deze school iets tekort...

heb op deze school iets tekort gezeten om me veel te herinneren. Weet alleen nog dat ik de eerste gymles me gek heb lopen zoeken naar het sportveld.

2004, jacqueline kleyn

na 11 jaar niet op school geze...

na 11 jaar niet op school gezeten te hebben, ben ik dit jaar toch weer begonnen met een dagopleiding SD. Was in begin ff wennen, maar heb toch wel leuke klasgenootjes! ( hallo mandy; john; daan; priscil; chris en de rest)

2004, jacqueline kleyn

leuke tijd gehad! vooral met m...

leuke tijd gehad! vooral met meester Went. Kan me iedereen nog wel herinneren. Heb nog leuke herinneringen aan onze musical, waarin ik de grandioze rol van de belg peerke moest vertolken. Ben geloof ik 3x een minuut op het podium geweest. Vooral de showjes erna: michael als vanessa(guweldig, heb nog een foto als bewijs!), tonny and friends als rubberen robbie en wij(miranda, monique etc.) als doris d and the pints. Ik hoop dat iedereen happy is geworden! Vond het trouwens erg leuk om onze klassefoto's weer 's te zien.

2004, jacqueline kleyn
?