Bekijk het volledige profiel van jacqueline kieskamp en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

jacqueline kieskamp heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Weefgetouwen met duizenden dra...

Weefgetouwen met duizenden draadjes, het kattenduet, een tafel vol afbeeldingen van kunst/schilderijen en een docente die daar met veel enthousiasme over sprak, brommend en zoemend in een straaljagerhouding over de grond kruipen (een oefening om slijm bij kinderen los te maken.....) Projectdagen in Baarn waar ik mijn mooiste LP's na afloop vergat mee te nemen. Heel veel plezier gehad, veel beleefd (wadlopen, liften naar Kröller-Möller, brandnetelsoep leren maken) met heel veel leuke en veelzijdige mensen.

2015, jacqueline kieskamp

Als ik ervoor ga zitten komen ...

Als ik ervoor ga zitten komen er veel herinneringen terug. De prachtige tekening van juf Wegner-Scheps in mijn poësie-album bekijk ik nog vaak tijdens mijn werk. Zoals meester Smit vertellen kon.. Zijn tekenlessen, het zingen: heerlijk! De spelletjes op het plein, touwtjespringen: "Ik heb een oogje, maar niet op jou...", de spiegelgladde glijbaan als het had gesneeuwd. Gymnastiekles van meneer Lens die ons zelf op de piano begeleidde... Maar ook veel zenuwachtigheid tijdens schoolreisjes, voor de toneeluitvoering en als ik huiswerk niet snapte.

2012, jacqueline kieskamp
?