Jacqueline - Jacky van der Meulen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jacqueline - Jacky van der Meulen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Jacqueline - Jacky van der Meulen heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Leuke school veel vriendinnen.

  Leuke school veel vriendinnen. Een aantal meisjes van de basisschool uit mijn klas gingen hier ook heen. Ik herinner mij Sandra Wallaard, Sandra Pronk en Tamara Weber. Mijn beste vriendinnen op deze school waren Aysa Aliradja, Maltie Ramdas, Danila Kassels en Chitra Biekram.

  2003, Jacqueline - Jacky van der Meulen

  Klas 1A4.

  Klas 1A4. Ik heb deze school niet afgemaakt. Het eerste jaar heb ik wel afgemaakt het tweede jaar vond ik een stuk moeilijker en ik werd verliefd......Op deze school heb ik mijn huidige man leren kennen. Er was ook een stelletje bij ons in de klas Helen en Hans. Mijn vriendin was Rita Sital met haar heb ik nog steeds contact.

  2002, Jacqueline - Jacky van der Meulen

  Ik was vier jaar toen ik op deze school kwam en ik ben met een aantal kinderen altijd in de zelfde klas gebleven t/m de 6e klas.

  Ik was vier jaar toen ik op deze school kwam en ik ben met een aantal kinderen altijd in de zelfde klas gebleven t/m de 6e klas. Mijn kleuterjuf was juffrouw Wesplaat en juf Corbee. In de 3e juffrouw Verdou en daarna juffrouw Vertuijn. In de 5e en 6e klas heb ik les gehad van meester Reine. Mijn vriendinnen op deze school waren Debby van Kempen Sandra Wallard Sandra Lanooij en Sharda Dahoe. In de 6e klas op de afscheidsavond herinner ik mij nog het dansje op een ABBA liedje samen met Sandra Pronk en Tamara Weber. Zie klassenfoto's.

  2002, Jacqueline - Jacky van der Meulen
  ?