Jacqueline Hulst

Kent 0 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jacqueline Hulst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jacqueline Hulst heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was op deze school onwijs veel absent omdat ik toen net op mezelf ging wonen en alleen maar ging stappen.

  Ik was op deze school onwijs veel absent omdat ik toen net op mezelf ging wonen en alleen maar ging stappen. Ik heb het uiteindelijk wel allemaal in 4 jaar gehaald. Destijds woonde ik met Marieke op een zolder in de Witte de Withstraat. Ik zat met Danielle, de Mooij en Peter enz. in de klas. was een geweldige tijd. Vooral als we machinaal moesten timmeren, ik lag altijd helemaal in een deuk.

  MTS voor Hout en Meubilerin..., 1987

  Ik weet nog dat m'n beste vriendin Cindy was, ik ben benieuwd hoe het nu met haar gaat.

  Ik weet nog dat m'n beste vriendin Cindy was, ik ben benieuwd hoe het nu met haar gaat. Zij woonde toen vlak bij school dat weet ik nog wel, de rest ben ik echt ff kwijt

  Vlietschans, 1979

  Ik zat bij Iris vd Hurk, Titou Hartjesveld, Esther Veldkamp en Angela en nog vele anderen waarvan ik de namen niet meer herinner.

  Ik zat bij Iris vd Hurk, Titou Hartjesveld, Esther Veldkamp en Angela en nog vele anderen waarvan ik de namen niet meer herinner. Zizi Lievers was destijds mijn beste vriendin !!!Was een onwijs leuke tijd. Ik kan mij herinneren dat in de 6e klas philipsen overspannen werd en dat we toen weer versleijen kregen, dat was echt een heel leuk jaar

  Wethouder Schramaschool, 1973

  ?