Jacqueline Hoek-Groot

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jacqueline Hoek-Groot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jacqueline Hoek-Groot heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik woonde in de Aankomst het eerste jaar en daarna op de Voorstraat.

  Ik woonde in de Aankomst het eerste jaar en daarna op de Voorstraat. Mijn eerste paviljoen was de Orchidee, met Wil van der Neut als hoofd. Later naar de Vink gegaan, gouden tijd gehad daar met een leuk team en leuke bewoners. Je mocht in de zusterflat niks, alle jongens moesten om 23.** uur wegzijn toch hing er vaak meer herenondergoed aan de waslijn als damesslips. Heerlijk dat stiekeme sluipen s'nachts en maar hopen dat je portier niet tegenkwam! Vooral met Zetta Allijn veel lol gehad!

  interne opleiding Z- verple..., 1978

  Zat bij Hans Boeringa in de klas en deel veel herinneringen met hem.

  Zat bij Hans Boeringa in de klas en deel veel herinneringen met hem. Juffrouw Kuijt in de 2e klas, zij woonde in de Daguerrestraat nog bij haar ouders en ik haalde haar vaak op. En Meneer Benschop in de 6e, daar had ik echt een hekel aan. En Pietje Coumou je die sloeg echt met de lineaal op je vingers brrr!!! Leuk was meneer Postema, hij was de frisse wind in de school en voerde allerlei nieuwe dingen in, zoals gymlessen. Die hadden we nog nooit gehad!

  Christelijk Nationale Basis..., 1967

  Een brok herinneringen is het zo'n site.

  Een brok herinneringen is het zo'n site. Wat hebben we toch een leuke tijd daar gehad, ondanks dat het een hele strenge school was! Wel veel en vaak straf gehad vooral van meneer Duker! Goede herinneringen vooral aan Wijnands, Lieveld, Ormel en van Toor. Mijn beste vriendin toen was Gwenny van 't Oever, herinner me Peggy de Groot, José Otterspoor, Nico Noels, Wout Peeks, Jan van Dijk etc etc

  Chr. Mavo De Boeg, 1973

  ?