Jacqueline Gennip

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jacqueline Gennip en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jacqueline Gennip heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wist niet goed wat ik moest gaan doen na de Havo en ben daarom op Schoevers terecht gekomen (had ik tenminste nog een jaar bedenktijd).

  Wist niet goed wat ik moest gaan doen na de Havo en ben daarom op Schoevers terecht gekomen (had ik tenminste nog een jaar bedenktijd). Was een beetje een vreemde eend in de bijt (op mijn gympies en met m'n blauwe haarpluk) tussen de aankomende secretaresses...Was ook niet echt mijn droombaan...Wel lol gehad met Angèle uit Swalmen en Gisèle uit Venlo (in een tussenuur Nijmegen in gegaan en verdwaald en uren later pas terug op school). Ik vond PR het leukste vak en steno in het begin ook nog wel (alleen de juf met de knot was een beetje eng !!). Heb nog even als "secretaresse" gewerkt, maar doe nu de administratie bij een accountantskantoor.

  Schoevers Opleidingen, 1986

  Ben van vier Mavo naar vier Havo gegaan en daarom maar twee jaar op 't Thomas gezeten.

  Ben van vier Mavo naar vier Havo gegaan en daarom maar twee jaar op 't Thomas gezeten. Wel een leuke tijd gehad, maar zo veel groter en onpersoonlijker dan de Mavo. Heb hier veel met Michelle Schins en Nicole Borghouts opgetrokken....hangen op 't Cour...wafel of strokbroodje uit de kantine en spijbelen van de gym...vond Faassen Fi (of was het Fa) niet echt leuk !!

  St. Thomascollege, 1984

  Dat je daar als (vervelende)brugpuber van 12 binnenkomt en echt tegen de leraren en leraressen opkijkt (en hun af en toe het bloed onder de nagels weet uit te halen) en dat je na 5 jaar toch een band hebt met deze mensen.

  Dat je daar als (vervelende)brugpuber van 12 binnenkomt en echt tegen de leraren en leraressen opkijkt (en hun af en toe het bloed onder de nagels weet uit te halen) en dat je na 5 jaar toch een band hebt met deze mensen. Versleijen (wat vonden we hem een stuk) Van Schijndel (zo lief!!) en Brils voor Nederlands (beide helaas al overleden), De Kleermaeker (die je om kon kopen met "gummybeertjes" en die zo lekker kon vertellen) Van Aarssen van Biologie, Meneer en Mevrouw Vestjens, Berkers voor Engels en Pett voor Duits, Fleuren (met z'n wakker-maak-massages), Rogge voor Wiskunde en niet te vergeten Directeur Straus en later Directeur Schlooz en de concierges Riether en Luipers...en dan broeder Edwold (wat was ik bang voor deze man met z'n priemende ogen!!) Leuke herinneringen zijn de carnavalsavonden in de Venlonazaal, het jubileumfeest met de playbackshow en het kamp in Sevenum op de vierde....en oh ja, nu ik het teruglees bij anderen...het "aquarium" en het rondjes lopen en het chocomelautomaat en het niet mogen fietsen op de binneplaats....en dan als je straf had (toch gefietst?) de binneplaats vegen...en met gym...blokjesvoetbal of softbal....Een echt leuke tijd :-), alleen het huiswerk was minder :-( !!

  Petrus Canisius MAVO, 1979

  ?