Jacqueline Ellens

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jacqueline Ellens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Jacqueline Ellens heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik zat in groep dec '78, in juni '82 klaar met opl.

  Ik zat in groep dec '78, in juni '82 klaar met opl. Na dipl. ruim 5 jaar op de kraam- en 6 jaar op de CCU afd gewerkt in het SFG. Nu ben ik huidtherapeute (toch in de zorg gebleven) en heb een eigen praktijk aan huis. Zo af en toe mis ik het ziekenhuis wel, zeker collega's. Maar kan nu eigen tijd indelen en draai geen nachtdiensten meer.

  2005, Jacqueline Ellens

  Een leuke schooltijd gehad met karakteristieke leerkrachten: Keyser,Bueller[schatje],van Wijk[de toverkol]dhr.

  Een leuke schooltijd gehad met karakteristieke leerkrachten: Keyser,Bueller[schatje],van Wijk[de toverkol]dhr.Meyer,vd Plas, Mariman, pater Schoenmaker, Den Breems[ mooie vent!] en Sikkers voor bio,[s]Hitters voor nat., vBergh,Kuyper,vd Brandt,Gielen enz.Veel namen op deze site ken ik nog.Fons vh Hart[oud buurjongen],Helene Folst,Romeo,Cees vd Zandt,Laura Willems,Ineke vh Westende enz

  2003, Jacqueline Ellens

  Herinneringen: Een hele leuke school met goede leerkrachten en goed onderwijs.

  Herinneringen: Een hele leuke school met goede leerkrachten en goed onderwijs. Ons jaar was een grote vriendenclub waar weing tot geen kinderen buitengesloten werden. Mijn favorieten toen: Paul, Hein, Romeo, Joost, Jeroen, Robert K. Vele vriendinnen, ik speelde wel met alle meiden. Ik heb heel veel leuke herinneringen aan deze school. Denk er graag aan terug. Weet nog veel van die tijd.

  2003, Jacqueline Ellens
  ?