Ontdek PLUS

Dirk Davelaar Davelaar

Kent 0 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dirk Davelaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dirk Davelaar heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw Klatter.

  Juffrouw Klatter. Het gat onder het hek naar de Marchauchee kazerne.Te laat komen omdat daar altijd wat te zien was. Spelen in de zandbak. Kerstfeest en laatste schooldag met pannekoeken en appelmoes. Klasgenootjes met Carla, Margot, Bertje Holsappel,Renee (vond altijd mooie steentjes, en prulletjes) en Anne. De praktikante met haar pantoffeltjes. Een hele leuke kleuterschool.

  protestants christelijke kl..., 1960

  Ik heb maar drie jaar op deze school gezeten.

  Ik heb maar drie jaar op deze school gezeten. Ben toen verhuist naar Vaassen. Ik zat in de klas bij Eely Boelaard, Alice Tichelaar, Edith de Boer, Jan Zijlstra. En dan als leerkrachten; Hoofd; Veenstra. Jufvan der Voort, Juf Spaling, Juf Iraël (brr). In mijn herinnering staat de school als en voorstation voor een militaire opleiding. Toch denk ik nog wel eens aan de diverse klasgenoten. Zoals Eikenaa, Wassink, Lex, Lidia, Edith, Ella.

  Chr.basisschool Mr JJL v/d ..., 1963

  Veel plezier.

  Veel plezier. Patat eten op vrijdag bij Haas. En niet te vergeten "Moos" Een direkteur die absoluut niet lachen wilde. Sterke groene verhalen. Hoogtijdagen van het bromfietstijdperk. En jaloers op de jongens die dat scheurijzer met één trap aan de praat kregen, terwijl mijn oude mobilet minstens 50 meter getrapt moest worden voordat het ding ging pruttelen. Roken achter het fietsenhok.

  de boomkamp, 1969