jacqueline dassen

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jacqueline dassen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jacqueline dassen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  leuke school,een fijne tijd gehad.

  leuke school,een fijne tijd gehad.begon halverwege klas 1 bij juf lucie hoekstra. daarna kwam juf margreet bos.in klas 3 meester hensen en daar heb ik hele goede herinneringen aan.spreek nog veel klasgenoten of hoor via via hoe het met ze gaat.is het niet eens tijd voor een reunie?

  Openbare Basisschool, 1975

  Een leuke tijd en goede herinneringen.

  Een leuke tijd en goede herinneringen.Spreek nog veel van mijn klasgenoten,of hoor via via nog wat van hun.Is het niet eens tijd voor een reunie?

  obls, 1975

  Juf Huisman,dat is voor mij de veulens.

  Juf Huisman,dat is voor mij de veulens.Een vrouw die nog altijd in mijn geheugen gegrift staat.Roodkapje met de hele klas spelen en de handgemaakte beker met het veulentje erop en het theelepeltje.(maar dat ben ik helaas kwijt).Ik kan mij nog heel veel herinneren van de school en kan de klas uittekenen als het moet.De kinderen van toen weet ik niet allemaal meer.Ik kan nog wel wat namen naar boven halen,Marion,Dennis,Raymond v.Marsbergen,claudia,mandy?,Tonie enz.Volgens mij staat Tonie ook op deze side en heeft hij een foto erbij gezet.Ik ben het meisje helemaal links voor op de foto,in de blauwe tuinbroek.Ik heb in de Polanenstraat gewoond en heb ook nog een half jaar op de Spaarndammer gezeten bij juf v.Wees. Toen ben ik in 1975 verhuisd naar Overijssel en daar woon ik nog steeds.Ik ben getrouwd en heb 3 kids.

  Openbare Kleuterschool De V..., 1971

  ?