Jacqueline Carolina - Donker

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jacqueline Carolina - Donker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Jacqueline Carolina - Donker heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Juffrouw Engelkers (moeder van Rick Engelkers van GTST) een hele aardige vrouw die meer deed dan alleen maar lesgeven ze was er gewoon voor jou.

  Juffrouw Engelkers (moeder van Rick Engelkers van GTST) een hele aardige vrouw die meer deed dan alleen maar lesgeven ze was er gewoon voor jou. Jufvrouw de Jager en Jufvrouw van Dame een geweldige set die echt wel bij elkaar hoorde want ze maakte van hun les een feesje (kunnen nu nog heel veel docenten van leren van deze drie geweldige mensen) Ze namen iedereen zoals ze waren en behandelde hun altijd erg coreect.

  2005, Jacqueline Carolina - Donker

  Ik herinner Juffrouw van der Sluis, Juffrouw van der Pelt twee aardige vrouwen die respect hadden voor allerlei mensen en culturen.

  Ik herinner Juffrouw van der Sluis, Juffrouw van der Pelt twee aardige vrouwen die respect hadden voor allerlei mensen en culturen. Niets was voor hum te gek, soms streng en consequent maar vooral rechtvaardig. Meester Frank en juffrouw Frank waren voor mij een aardig setje die altijd vriendelijk en sociaal waren. Ook de Turkse meester (weet zijn naam niet meer) die les gaf op zolder was erg aardig en we leerde zo toch iets over Turkije. Meester Visser die gaf les aan mijn broertje Chris Donker en ik was een beetje jaloers want hij kreeg muziekles en ik niet. Alleen de Chinese school tandarts (klein mannetje) vond ik niets ik ben er vaak geweest en er waren dubbele tanden en kiezen getrokken zonder verdoving en ik mocht niet huilen want anders kreeg je geen leuke spulletjes mee naar huis. Ik zat bij meester Lansbergen en later bij juffrouw Holsboer. Bij Juffrouw Holsboer was ik erg bang voor een hok want dat het zogenaamde spinnen hok. Juffrouw Holsboer en Juffrouw Chong waren en zijn twee goede vriendinnen waar ik vroeger nogal bang voor was.

  2005, Jacqueline Carolina - Donker
  ?