Jacqueline Brama

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jacqueline Brama en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Jacqueline Brama heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Leuke en leerzame tijd gehad.

  Leuke en leerzame tijd gehad. Bevriend geraakt met Lindy en Sandy. T heeft wel even geduurd totdat ik mn diploma had, bloed, zweet en tranen.....nou ja, geen bloed eigenlijk! Nu een leuke fulltime baan in groep 4 van een SBO school in Hilversum. Volgend schooljaar mn master halen!?

  2010, Jacqueline Brama

  Paula de Koning was mijn beste vriendinnetje, maar ik herinner mij verder nog, Marjolein Steutel, Karola Stomphorst, Bea Uitdenbosch?, Paula Ruitenbeek,en natuurlijk mijn eerste liefde Hans Visser, waar ik in klas 6 mijn eerste zoen van heb gekregen.

  Paula de Koning was mijn beste vriendinnetje, maar ik herinner mij verder nog, Marjolein Steutel, Karola Stomphorst, Bea Uitdenbosch?, Paula Ruitenbeek,en natuurlijk mijn eerste liefde Hans Visser, waar ik in klas 6 mijn eerste zoen van heb gekregen. Verder herinner ik mij nog de volgende leerkrachten, Meester Boelhouwer, Juffrouw Pot, Meester Muller.

  2007, Jacqueline Brama

  Eerst heb ik hier de Havo top gedaan samen met Judith Pulkerman.

  Eerst heb ik hier de Havo top gedaan samen met Judith Pulkerman. Wij kwamen van de Juliana Mavo en hebben hier de Havo afgerond. Ik heb na twee jaar mijn diploma gehaald en verder gegaan op de kweekschool. Op de Havo veel lol gehad. Maaike Baams werd een goede vriendin en wat zou ik het leuk vinden om Paul Boorsma weer eens te zien. Ik heb op werkweek naar Berlijn in de trein zijn haar gevlochten, wat een lol. De kweekschool heb ik niet afgemaakt vanwege persoonlijke omstandigheden. Bevriend met Maaike Baams, Richard van Brummelen, Arthur Nieuw?, Ron Brouwer. Ik herinner me verder nog Frans Peet? jij was toch van die mumsels???? hihihihi.

  2007, Jacqueline Brama
  ?