Jacqueline Boer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jacqueline Boer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Jacqueline Boer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Opzich heb ik me wel vermaakt op de Mavo.

  Opzich heb ik me wel vermaakt op de Mavo. Leuke leraren. Ben in het eerste jaar blijven zitten en ben in het derde jaar ermee gestopt. Ben toen naar het davinci college in Dordt gegaan secretaresse opleiding gedaan. Ben daarna naar Albeda College in Rotterdam gegaan voor en directie secretaresse. Ben eigenlijk iedereen uit het oog verloren toen ik in de 3de van de Mavo ben gestopt en naar Dordt ging. ERG JAMMER !!!

  2004, Jacqueline Boer

  Ik vond het heerlijk om 2 dagen naar school te gaan en 3 dagen te werken.

  Ik vond het heerlijk om 2 dagen naar school te gaan en 3 dagen te werken. Het 2de jaar werd dit 1 dag en dat was echt een bijklets dag. Na het eerste jaar waren er best wel wat mensen afgevallen en bleven we met een klein klasje over. De ALLER MOOISTE herinnering die ik heb, was dat ik best wel twijfelde of ik het gehaald had ja of nee. Ik had 2 paarden in die tijd waar ik ritten mee reed. Toen kregen ik via via een verzoek of ik mensen van het Albeda College wilde rijden. Tuurlijk wilde ik dat. 's Middags hebben we een rondje gereden met de kar op Tiengementen. Toen alles opgeruimd was en ik op het punt stond om iedereen gedag te zeggen wouden ze nog iets zeggen. En op dat moment kreeg ik dus te horen dat ik GESLAAGD was. Dat was echt ontzettend leuk!!!

  2004, Jacqueline Boer

  We zaten met onze opleiding op de eerste verdieping van de HTS.

  We zaten met onze opleiding op de eerste verdieping van de HTS. Eerst zaten we ergens anders in Dordt in een oud school gebouw, dit was geloof ik alleen het eerste jaar. Dat gebouw werd gesloopd en we moesten ergens anders heen. Wat ik me nog goed kan herinneren is dat we een leuke manier van les volgen hadden. En hele leuke leraren.

  2004, Jacqueline Boer
  ?