Jacqueline Al

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jacqueline Al en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jacqueline Al heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Toerisme opleiding SRH Hele gezellige tijd gehad op deze school en erggg veel gelachen!!! Het uitstapje naar het schoolfeest van de KLM Acedemy zal ik ook nooit meer vergeten.

  Toerisme opleiding SRH Hele gezellige tijd gehad op deze school en erggg veel gelachen!!! Het uitstapje naar het schoolfeest van de KLM Acedemy zal ik ook nooit meer vergeten. Met z'n allen in een gehuurde auto gestapt en op weg helemaal naar Eelde..., erg veel gelachen die avond/nacht/dag. Sita Kollis is nog steeds een vriendin van mij.

  tio college, 2000

  Opleiding secretarieel (2-jarig) Gezellige klas gehad, het meeste ging ik om met Laura Grijpsma, Claudia van de Bovenkamp en Mieke Koomen.

  Opleiding secretarieel (2-jarig) Gezellige klas gehad, het meeste ging ik om met Laura Grijpsma, Claudia van de Bovenkamp en Mieke Koomen. Hans Bruin was onze mentor.

  Horizon College, 1999

  Onderbouw zat ik bij Madelaine, middenbouw bij Margreet en in de bovenbouw zat ik bij Carla.

  Onderbouw zat ik bij Madelaine, middenbouw bij Margreet en in de bovenbouw zat ik bij Carla. Heb er een onwijs leuke tijd gehad en vooral de bovenbouw was een geslaagde tijd!! Dit is een school die ik nooit zal vergeten.

  Het Wiel, 1987

  ?