Bekijk het volledige profiel van jacquelina ca en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

jacquelina ca heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Goeie herinneringen aan deze s...

Goeie herinneringen aan deze school ondanks dat ik ervan af ben gegooid hihi. M2A beste klas ooit, nog nooit zoveel gekken bijelkaar gezien en nog nooit een juf zo gek gemaakt, weten jullie het nog die belgische vervangster van Vos, Koningh hahaha. Oja Dhr Land, wat een dictator , had hem in de 2de ook nog als mentor, zal hem nooit vergeten, maar achteraf kan ik zeggen dat het wel bleef hangen hahaha, zijn dictatuur bedoel ik dan ;). Verder veel lol gehad met Sabrina,Thelma,Nicole etc. etc. En natuurlijk genoeg onbeantwoorde liefdes ;P

2004, jacquelina ca

Hoe ik ooit geslaagd ben!!! ...

Hoe ik ooit geslaagd ben!!! Deed alles behalve leren, onwijs veel lol gehad met al die bizarre leraren, Pengel, Mandersloot en Blok. God wat hebben die het te verduren gehad. Heb nog een spijbel diploma ontvangen aan het einde van me examen hahaha jammer genoeg won Johan het van me :). Mensen met wie ik veel omging: Elise en Sita en toen ik bleef zitten: Kathelijne, Marcella, Collin (zal je "worst"nooit vergetn die op mijn bord viel) en ojaaaa Bas nog bedankt voor je boxershort ;P!!!

2004, jacquelina ca

Hele leuke tijd op deze school...

Hele leuke tijd op deze school gehad. Heb altijd erg geluk gehad met de leraren. Favoriete juf allertijden was Juffrouw Monique (u2-fan en gerard joling fan). Drie maal raden welk concert ik ben geweest afgelopen zomer juf;) En meester Ronald en Arnold ben ik zeker ook nog niet vergeten Verder natuurlijk de schoolreisjes,kamp (kan me rare zoenverhalen van mensen herinneren),schuifelen,verliefd worden.......heerlijk de basisschool.

2004, jacquelina ca
?