Bekijk het volledige profiel van Jacob Ruiter en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Jacob Ruiter heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik deed de MGZ/GGZ opleiding, ...

Ik deed de MGZ/GGZ opleiding, oftewel de opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Daartoe zat ik in een overwegend Friese klas waarmee ik eerst mijn HBO Verpleegkunde haalde en daarna doorging naar de reguliere opleiding. Het was in alle opzichten een heftige en intense tijd voor mij. Bijzonder was wel dat ik mij op mijn 'oude dag' weer een beetje student voelde en ontzettend kon genieten dat ik met mijn rugzakje door Groningen kuierde in de baas zijn tijd.

2007, Jacob Ruiter

Op de MAVO les van de heer Kui...

Op de MAVO les van de heer Kuikinga (Nederlands). Bijna te genant om leuk te vinden. Verder ondermeer les van Van de Hel, Van der Meer en Heit (alle drie wiskunde), Merkus, de leukste leraar van allemaal (Natuurkunde), Blaauw en Zuidema (Nederlands), Looyenga (Boekhouden en Economie), Koopman en Olthof (Engels), Kamminga en mevrouw Ten Broeke(Duits), Gernaat (geschiedenis), Schrage (Tekenen en handenarbeid). In de brugklas waren alle jongens heimelijk verliefd op Jody van Gogh. Ik dus ook. Van de HAVO herinner ik mij de werkweek Munchen, was erg leuk. Harmana van Keimpema vond ik trouwens ook erg leuk... Verder les van onder meer Visser (geschiedenis), Stumpe en Satijn(Duits), Te Kolstee (Natuurkunde), Van de Bussche (Wiskunde), Wirjoprajitno (Tekenen), Oud (Nederlands). Denk met plezier terug aan die tijd. Schooltijd is (waarschijnlijk) het leukste wat je meemaakt in je leven, houd ik mijn kinderen altijd voor. Dus, geniet er nu van en geniet er later van. Dan geniet je er twee keer van!

2003, Jacob Ruiter

We hadden tijdens de kleuterja...

We hadden tijdens de kleuterjaren les van juf Bakker. Die was veel te lief. Van de eerste tot en met de derde klas hadden we les van juf Mulder. Daar was iedereen bang voor omdat ze regelmatig kinderen sloeg of toeschreeuwde. Als je een redelijke leerling was had je geen last van haar. Vooral niet als je zo nu en dan ook nog eens een rol drop voor haar meenam. Vanaf de vierde tot en met de zesde klas heb ik les gehad van meester Wiechers, meester De Boer, meester Kugel en meester Van der Wege.

2003, Jacob Ruiter
?