Jacob van der Gaast

Kent 2 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in Wijchen

  Bekijk het volledige profiel van Jacob van der Gaast en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Jacob van der Gaast heeft 0 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Mijn herinneringen aan deze sc...

  Mijn herinneringen aan deze school zijn heel erg ver weggezakt. Ik weet me nog goed te herinneren, dat de school op een gegeven moment een naam kreeg. Ik vond een poosje terug in een oude doos een foto waarop we achter in de laadbak van een vrachtauto zaten. De vrachtauto was van de vader van Gerben Akkerman en we zijn een stukje door het dorp gereden met ook in de laadbak een erg groot spreeuwennest. Wat ik verder nog weet, is dat we les kregen van een vrij gezette juf; haar naam was Mevr. Brouwer. Ze was een goede juf en heeft op mij toch wel indruk gemaakt. Hoewel ik geregeld op de gang stond, is het toch een erg leuke schooltijd geweest. Gezien het feit dat er destijds nog niet erg veel scholen waren, kwamen we op de lagere school bijna al onze oude klasgenootjes weer tegen.

  2006, Jacob van der Gaast

  Ik heb niet echt een aantal fa...

  Ik heb niet echt een aantal favoriete herinneringen. Wat ik me oa nog herinner: klas 1: Juffrouw Noordman, ze kon erg hard knijpen en ze kon nog wel eens met een liniaal slaan en achteraf moet ik zeggen: het was ook af en toe wel eens nodig. Klas 2: juffrouw Kuipers: moest altijd de koffie en thee maken. Klas 3: meester Keun: ging volgens mij bijna elke keer op de zaterdaochtend mee om het oud-papier voor de school op te halen. KLas 4: meester Knol: KLas 5: meester Scheenstra: veel biologie- en natuurlessen en volgens mij ook de tuin in het middengedeelte van de school. Klas 5: meester Van der Werf:

  2006, Jacob van der Gaast
  ?