Jaco van Lith

Kent 4 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jaco van Lith en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jaco van Lith heeft 42 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Verboden Boek Prof.

  Verboden Boek Prof. Dr. Anne van der Meiden:De Zwarte Kousekerken/ Welzalig is het Volk. Dit boek kosttte me bijna mijn carrière. Geen prettige werkomgeving. Iedereen controleeerde iedereen.

  Chr. tech. school De Brug,(..., 1976

  Spijbelen.

  Spijbelen.Zelfs op mijn verjaardag bergen boze brieven van de direktie. Toch een sleutel van de Binnenrotte i.v.m. de DOKA op de zolder. De lessen werden vaak inspiratieloos gegeven. Engels van W.C. Houtkamp was op zaterdag een verademing; leerden er ook veel Engelse liederen.Ze hadden me strenger aan moeten pakken. Handenarbeid en tekenen saai en weinig creatief, helaas.Bij biologie elk jaar de kenmerken van de zoogdieren geleerd. Titel van mijn boek met foto's over deze school zou kunnen heten:"LESBOEREN AAN DE BINNENROTTE".

  Koningin Wilhelmina Kweeksc..., 1965

  Op de vestiging Slaak alleen fotografie.

  Op de vestiging Slaak alleen fotografie.Later op de andere lokaties Wiskunde en Taal + Bedrijfskunde en Engels + Maatschappijleer (sex, drugs en R&R)+ Fotografie. Hoofdgebouw in de Moerkerkestraat.Verder Polslandstraat, Talingstraat, Grondherendijk, Sluisjesdijk en Kerkedijk. Uiteindelijk de Haastrechtstraat

  Streekschool Rijnmond-Zuid, 1980

  ?