Jaco Seerden

Kent 0 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Dommelen

  Bekijk het volledige profiel van Jaco Seerden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jaco Seerden heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school en een stuk minder streng dan de egelstraat.

  Leuke school en een stuk minder streng dan de egelstraat. Kom de laatste tijd weer geregeld oude klasgenoten tegen (Jos v/d Pol, Maarten Keeris (nog steeds bij de Kers), Rob ????, Dick Dijkstra, Hans Vermeulen. Wel geinig om te zien dat de meeste nu ook vader zijn. Na de MTS in afwachting van mijn dienstplicht (ben uiteindelijk soldaat met groot verlof geworden) bij ELTA J-Claas in westerhoven gaan werken en werk daar nog steeds met veel plezier. Kom meester Niks (aardige man) nog regelmatig tegen en ben de leraar van elektrotechniek Henk v/d Burg? ook nog vaak in Valkenswaard tegen.

  Technisch Lyceum Eindhoven ..., 1979

  Het voorlezen door meester Vosters, in klas 5, over een jongen genaamd Hannes die van alles beleefde tijdens de tweede wereldoorlog.

  Het voorlezen door meester Vosters, in klas 5, over een jongen genaamd Hannes die van alles beleefde tijdens de tweede wereldoorlog. De hele klas zat dan aandachtig te luisteren. Ben zelf nog ooit op zoek geweest naar het boek maar heb het nooit gevonden.

  Paulusschool, 1969

  ?