jacky bijnen henneman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jacky bijnen henneman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  jacky bijnen henneman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  veel herinneringen heb ik niet behalve dat er een meisje moeilijk liep in onze klas.

  veel herinneringen heb ik niet behalve dat er een meisje moeilijk liep in onze klas...ze werd niet zo aardig behandeld. Ik heet Jacky en omdat er jongens in de klas ook jacky heten werd ik jacqueline. Ik was verliefd op mijn buurjongetje mark geert van de Wouw.

  2004, jacky bijnen henneman

  ik was 8 jaar toen ik op deze school kwam (jacqueline henneman,krullen, bril.

  ik was 8 jaar toen ik op deze school kwam (jacqueline henneman,krullen, bril...)juffrouw Visser was heel aardig. Ik speelde met wilma Bos, rita...,harrie Denekamp,woonde bij in de straat.. IK vond het best wel moeilijk, grote klas, streng, ik kwam vanuit limburg hier...

  2004, jacky bijnen henneman

  hier heb ik mijn lieve vriendin hanneke leren kennen,een vriendschap voor het leven! Veel lol gehad op deze school!!! Samen afgekeken bij miranda bij wiskunde.

  hier heb ik mijn lieve vriendin hanneke leren kennen,een vriendschap voor het leven! Veel lol gehad op deze school!!! Samen afgekeken bij miranda bij wiskunde... FF langs geweest bij wiet groenland...meneer Raap helemaal gek gemaakt...en nog veel meer!!!!!He, Han?

  2004, jacky bijnen henneman
  ?