Ontdek PLUS

Jack Vrielink

Kent 2 personen

DIVORCED
Woont in Amsterdam

  Bekijk het volledige profiel van Jack Vrielink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jack Vrielink heeft 6 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb alleen in de eerste en tweede klas gezeten op deze school.

  Ik heb alleen in de eerste en tweede klas gezeten op deze school. Daarna ben ik verhuisd naar Hapert. Mijn herinneringen zijn heel vaag, in mijn geheugen net een soort donkere zwart/wit foto's. Wat ik iets beter herinner is dat er iets te doen was op het schoolplein: er stond een glazen bak water waar je muntjes uit moest halen terwijl er electrische spanning op stond en een paal waar je een bal tegen iets aan moest gooien zodat een ijzeren blok omlaag viel op een explosieve stof. De knal die je kreeg was keihard! Oh ja, ik leerde schrijven met een kroontjespen. Wat een ellende toen ik in Hapert met een balpen moest schrijven... mijn handschrift is tijdens mijn schooltijd nooit goed gekomen. Vooral omdat ik ook een andere schrijfletter moest aanleren.

  st.Petrus Canisiusschool La..., 1966

  Het schoolhoofd meester Van Dommelen en meester Marien kan ik me nog herinneren.

  Het schoolhoofd meester Van Dommelen en meester Marien kan ik me nog herinneren. En helaas het dodelijk ongeval op het schoolplein toen een betonblok van een paal op een vriendje was gevallen... Ik ging veel om met Huub Stas. Helaas nooit meer iets van hem vernomen.

  Aloysiusschool, 1967

  Een hoop vergeten.

  Een hoop vergeten.. maar wie ken Fokkelmans van frans niet meer? En hie heet ze ook alweer, gaf ook frans met muziek van Les Poppy's en Edith Piaf....."Non, je ne regrette rien"... Het Rythovius heb ik ook geen spijt van. Wie ik beslist weer terug wil zien is Erik Schippers uit Casteren maar ik kan niets over hem vinden.

  Rythovius College, 1972