jack van derhelm

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jack van derhelm en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  jack van derhelm heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  In de 5e klas op school gekomen na eerder op de kon.

  In de 5e klas op school gekomen na eerder op de kon. Julianaschool te hebben gezeten. Kleine knusse school waar ik met veel plezier heen ben gegaan. In de overgang van klas 5 (groep 7) naar klas 6, werden de leerlingen van de school welke op de Wesselerbrink woonden overgeheveld naar de Groen van Prinsteren ivm met de nieuw aan te leggen Bandweg (rw 35). Dat dit verspilde moeite was bleek uit het feit dat deze autobaan 30 jaar later gerealiseerd werd. Ik heb in de 6e klas eerst les gehad van dhr. Omvlee welke later ook meeging naar de Groen v. Prinsterenschool. Onze nieuwe leraar, een zoon van een onderwijzeres uit Losser waarvan ik op de vorige school ook les heb gehad. Hun namen zijn mij ontschoten. Wel bezat deze leraar een helderziende gave. Hij liet ons een keer een naamplaats uit Europa op een papiertje schrijven en tot een propje samenvouwen. Hij stopte ze een voor een in zijn vuist en verteld haarfijn alle opgeschreven namen. Dit heeft heel veel indruk op ons gemaakt. Ook het kamp in de boerderij bij Brecklenkamp, ter afsluiting van het 6e schooljaar heeft veel indruk gemaakt. Onderwijzers waar ik de namen nog van kan herinneren zijn meneer Van Dijk, Omvlee en Norde. Het laatse jaar werden de 6e en 5e klas samengevoegd omdat de 6e las nog maar 15 leerlingen telde. Enkele namen Koos Sommer Swanhilde, Tieneke , Steven Bakker, Zwiggelaar en alle namen die ik vergeten ben.

  2004, jack van derhelm

  Mooie tijd op deze school gehad.

  Mooie tijd op deze school gehad.Tevens een pluim voor die leraren die ondanks dat ik geen lieverdje was me bleven onderwijzen

  2004, jack van derhelm
  ?