Jacco Sondaar

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jacco Sondaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Jacco Sondaar heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Koken, bakken en braden.

  Koken, bakken en braden. Deze school was streng, maar gezellig. En het rook er altijd heerlijk.Mijn vrienden waren, Marco Moen,Ruud Maikel,Ronnie Roeland, Eric,Robert Sweers,Hans Steenbergen, Johan, Tineke, Bianca Rondeel. En de leraar: ???? FF kwijd. Groetn....

  Horecavakschool (voorheen K..., 1981

  Mijn herinnering was toch wel het vele voetbal wat we hebben gedaan samen.

  Mijn herinnering was toch wel het vele voetbal wat we hebben gedaan samen.(kleer scheuren had ik zat) Mijn klasgenoten waren ook mijn echte vrienden.En met de meeste zat ik nog bij voetbalvereniging RKAVIC ook.Ik herrinner elke leerling nog goed en weet ook bijna alle namen te noemen. Maar mijn echte maten waren: Marco Walgreen, Menno Altenaar, Marc Langeveld, Camiel Steinhart en Jeroen Ligt al kon deze nou net niet voetballen. In de 5e klas ben ik blijven zitten en kwam ik weer in een leuke klas terecht. Mijn vrienden hier waren: Ahrend Bosse, Elko Broers, Frank, Maurice, Remco Brand en Ad. Vriendinnen waren er ook zat en nog leuk ook: Suzanne, Iedje, Monique, Petra, Linda, Jeanet en nog veeeel meer. Mijn leukste leraar was zeker dhr. Vellinga (waar ik nog steeds nog contact mee heb) en het spannenste wat ik herinner was dat dhr. de Goederen het bord stuk sloeg met zijn zegelring. Al met al 2 klassen en een school waar ik alleen maar goede herrinneringen aan heb. Als er een reunie komt dan ben ik erbij.

  Herautschool, 1974

  ?