jaap vanzonneveld

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jaap vanzonneveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jaap vanzonneveld heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  .

  ...woonde in 't begin in hartje Delft, op kamer aan de Burgwal, werd lid van Studentenvereniging Sint Jansbrug, van de Jaarclub Ikaros, met sommige jaarclubgenoten heb ik nog contact...studeerde bouwkunde, 't gebouw was aan de Oude Delft... meer later.

  TU Delft - faculteit Bouwkunde, 1959

  Speelkwartier op het marktplein.

  Speelkwartier op het marktplein... leerkrachten (De Wind, Van Es, De Goeij, Schrijvers?)die al heen en weer wandelend toezicht hielden op ons, terwijl wij jongens kets(?) -verlossertje speelden... Bijna alle namen zijn 'zoek', het zou aardig zijn als iemand een foto instuurde, bijv. van een schoolreisje.. ik heb helaas niets meer... toch: Anja J., Elly R.. Jaap.

  Openbare Lagere School 2, 1947

  In sept.

  In sept. 1957 kwam ik, Jaap van Zonneveld, van de ULO in klas 4b van de HBS. De foto zou van 1957 voor de vakantie kunnen zijn, ik denk 3e klas. Ik herken aardig wat namen van jongens die vanaf sept.'57 ofwel in 4a of 4b zaten. Bij de reunie van 1996 heb ik er nog enkele van ontmoet en in het aan het toen gevierde 125-jarig jubileum gewijde 'Gedenkboek' staan heel wat foto's en verhalen van heel veel jaren HBS, die trouwens later, in 1968, Atheneum/ Havo werd en nog later Merewade-college resp. RSG Wijdschild.

  rijks hbs, 1957

  ?