Bekijk het volledige profiel van Jaap Splunter en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

Jaap Splunter heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Van de eerste tot en met eind ...

Van de eerste tot en met eind van de tweede klas gymnasium, daarna twee jaar in Duitsland gewoond, vervolgens HBS-A afgemaakt in de klassen 4 en 5. Aksel Volker, Arjen van Eelen, Alje Mulder, Jacques van Ravensteijn waren mijn boezemvrienden. Leraren die me zijn bijgebleven zijn: > de heer Schep (Nederlands; zorgzaam betrokken op zijn leerlingen; geboeid door literatuur en die dat ook wist over te brengen) > de heer Snel (Geschiedenis; smakelijke en boeiende verhalen waarbij hij mij ooit voor de klas met een bezemsteel tot ridder sloeg; bevlogen en letterlijk snel)

2007, Jaap Splunter

Het schoolblad 'de Zevenster' ...

Het schoolblad 'de Zevenster' maken met Els, Gerlande, Kees, Jeanet en anderen. Schaken met Rinus en 'de Spin' (Spinhoven). De talloze kelderfeestjes met de niet aflatende stroom nieuwe vriendinnetjes. Paardrijden op de manege in Seedorf. Naar het zwembad in Zeven. De discotheek. De ijssalon. De Bruin (klasseleraar en leraar Nederlands) Het schoolplein waar we onder het afdakje stiekum rookten tijdens regen en sneeuwbuien. De ronde langs de adressen van behoorlijk wat schoolgenoten, waarbij we de een na de ander oppikten en na ruim een half uur lopen als groep op school aankwamen. Soms door metershoge sneeuw.

2005, Jaap Splunter
?