Jaap Selders

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jaap Selders en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jaap Selders heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Was een extra jaartje weg-&waterbouw, echt een feest jaar want bijna alle leerstof kenden wij al van de bouwkunde opleiding.

  Was een extra jaartje weg-&waterbouw, echt een feest jaar want bijna alle leerstof kenden wij al van de bouwkunde opleiding. Zat daar samen met oa. Hans v/d Kraan, Adco ****nnekum,Harry Wijlandt,Herman Konkelaar en Marcel Schotman (allemaal ex klasgenoten van MTS Apeldoorn)

  CBZ Zwolle unit Civiele Tec..., 1982

  Was een leuke tijd daar.

  Was een leuke tijd daar. Heb oa. met Sibo Zandstra, Arno Snippe, Peter Bilderbeek, Charly Valette, Jouet de Jager en Anja Jansen ea. in de klas gezeten. Rotzooide na schooltijd vaak samen met Charly Valette bij een varkens- boer vlak bij Tinge (Schoppingen). De kleren stonken daarna altijd zo sterk dat ik me altijd in de kelder al om moest kleden. Ook dat hutten bouwen in "het bos" waarover meerdere personen schrijven staat me nog wel bij evenals het sleetje rijden vanaf op de berg in de winters. Kom tegenwoordig elk jaar nog wel een aantal keren door Schoppingen, meestal toerend op de motor. Vind het toeren daar veel relaxer dan in Nederland. Schoppingen is trouwens wel erg veranderd , een begraafplaats tpv."het bos" bij de Bonnerstrasse, meerdere industrieterreinen, de hele berg volgebouwd met bijna 100m hoge windmolens en geen Nederlandse kentekens meer........

  oranjenassau school, 1969

  ?