Jaap Roos

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jaap Roos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Jaap Roos heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik zat op deze school tot 1972, daarna verhuisden we naar Huizen.

  Ik zat op deze school tot 1972, daarna verhuisden we naar Huizen. Op de site heb ik gezegd dat ik tot 1976 op deze school zat om zo in hetzelfde rijtje als mijn oud-klasgenoten te komen staan. Heb niet zo veel herinneringen aan deze school. Ik speelde indertijd redelijk veel met Arthur en Anne. Verder kan ik me herinneren dat ik in de 3e klas nog een geweldige draai om mijn oren heb gehad van juffrouw Vroegindeweij omdat ik het in mijn hoofd haalde iets met veel lawaai op de grond te laten vallen toen wij als derde klassers een liedje gingen zingen in de eerste klas. Zo ging dat toen blijkbaar. Nooit les gehad van meester Bart. In mijn herinnering wel iemand om voor te sidderen, als "bovenmeester".

  2004, Jaap Roos

  Ook ik kan me de brand nog herinneren.

  Ook ik kan me de brand nog herinneren. Heb er zelfs nog foto's van - die kon je indertijd als leerling nabestellen. Daarna een tijdje met onze klas in een lokaal van een kerk lesgehad vlakbij de toenmalige lts (ben de naam van de straat vergeten). Vervolgens naar de Limiten, mooie lokatie. Ik kijk met plezier terug op mijn schooltijd. Kan me van de leraren vooral Rijxman herinneren en mevrouw Beltman (uit de beginjaren). Op de site zie ik ook andere namen genoemd worden zoals De Groot, Couprie enz. - bij deze leraren was mijn reactie vooral "o ja, dat is waar ook!". Ook leuk om de namen van klasgenoten weer te zien. Ik heb verreweg de meesten na mijn schooltijd niet meer gezien.

  2004, Jaap Roos
  ?