jaap roos

Kent 3 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jaap roos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  jaap roos heeft 5 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  dit moet mijn kleuterschool ge...

  dit moet mijn kleuterschool geweest zijn van 1947 tot 1949. Betwijfel of de naam destijds al Joost van den Vondel was. Weet nog, dat deze school als dependance diende voor mijn aansluitende middelbare school, nl. Neptunusschool, Neptunusstraat, Scheveningen op ca. 5 minuten loopafstand

  2007, jaap roos

  Van de vele namen van leraren ...

  Van de vele namen van leraren en leraressen mis ik dHr. Heil - inderdaad - leraar DUITS. Hoe verzint iemand dit ? Van de kassefoto's herken ik Wim Blom, Anne Bronwasser, Joop van Gemert, Mieke van Riel, Marjolein Mink (is geloof ik met haar schoolliefde Roland Kort getrouwd) Roland Kort - bijnaam Brady ? was de keeper van het schoolvoetbalelftal. Daan de Lange was mijn vismaatje (lekker plekkie bij die put) en last but not least Ron Vegt en Jan Budding. Ik moet ergens nog foto's hebben. Klassefoto en foto's van uitsptapjes naar o.a. Lunteren. Zodra ik ze gevonden heb voeg ik ze bijMet maatjes Ron en Jan veel omgegaan buiten schooltijd. Zou mooi zijn kontakt te hernieuwen om over die tijden te ouwehoeren.

  2004, jaap roos

  Schoolhoofd: Wilzing Onderwij...

  Schoolhoofd: Wilzing Onderwijzeres 1e klas - 1949-1950 Mevr. Hoogenraad 2e klas: Mevr. Groeneweg (heeel lief) vervolgens leraren: v.d. Bosch, den Heyer, Munnik en laatste klas: Pronk (zoon Piet Pronk zat bij z'n vader in de klas en had het - vlgns mij - daardoor niet makkelijk. Tweelingbroertjes van Duivenboden, niet in een van mijn klassen. Kreeg je met de een bonje, sprong de ander je op je nek.

  2004, jaap roos
  ?