Jaap Neerken

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jaap Neerken en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Jaap Neerken heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Zeilkampen in de Beverkooi, On...

  Zeilkampen in de Beverkooi, Onesiforus, Bas Biesbroek, Joost de Vries, Wim Huisman, Annelies van Randwijk, Petra Munneke, Klaas de Vries, wat waren we actief en wat voelden we ons onzeker en belangrijk. In de pauze verkochten de meisjes koek onder de trap en de jongens koffie achter de balie van v.d. Kuyl. Wim Huisman discussieerde de hele scheikundeles met meneer Hogenbirk over PPR-gelieerde thema's. Meneer Postma vertelde deelde met ons de rouw over het verlies van zijn dochter. Bij Frans lazen we oneindig lang "le petit prince" - ik begreep er geen woord van en dat hoefde ook niet. Het was een uitstekende school geloof ik.

  2008, Jaap Neerken

  Geweldige reunie gehad een paa...

  Geweldige reunie gehad een paar jaar geleden, georganiseerd door Arjen Uyterwijk Winkel en consorten. Er is toen meer gezegd en herbeleefd dan ik in deze alinea kan weergeven. Ik noem de namen van meester Jaarsma, meester Thijsma, meester Willerink, meester Polet en juffrouw Koster (klas 1 en 2). Wat een school!

  2008, Jaap Neerken

  Oes Anholt Dat was Juffrouw ...

  Oes Anholt Dat was Juffrouw Kuiper en Juf de Jong - die toen wegging. Jaap en Maarten Kramer, Hugo Miedema en Liga eten op de rand van de zandbak. Paardje rijden op stelten - wat was je gelukkig als je een stelt kon bemachtigen in het speelkwartier. En soms had iemand per ongeluk een plasje gedaan. Oes Anholt - veilig klein geluk.

  2008, Jaap Neerken
  ?