Jaap Klunder

Kent 19 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jaap Klunder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jaap Klunder heeft 4 klassenfoto's en kent 19 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Door de geboorte van mijn zoon Jacques ben ik in 1975 een jaar gestopt en ben in 1976 overgestapt van de eletro(sterkstroom) naar informatica omdat dat meer in de lijn van mijn werk bij Siemens meet en regel techniek lag.

  Door de geboorte van mijn zoon Jacques ben ik in 1975 een jaar gestopt en ben in 1976 overgestapt van de eletro(sterkstroom) naar informatica omdat dat meer in de lijn van mijn werk bij Siemens meet en regel techniek lag. Samen met Paul Wagenaar ons afstudeer verslag geschreven. Ging over kabel TV en de verwachting dat er meer met dit net mogelijk zou zijn Pay Tv data en telefonie. Toch leuk dat deze technieken nu van de gond komen! Weet nog dat Paul bij KPN werkte en verhuist is naar Kampen. Inmiddels uit het oog verloren. Ik zelf werk nog steeds bij Siemens en al vanaf 1984 in de sector telecommunicatie. De laatste jaren als technisch product-manager DECT toestellen.

  Haags Polytechnisch Instituut, 1971

  deeerste drie jaar bij Juffrouw Kamminga en de laatste drie jaar bij Meester dillingh dat waren gecombineerde klassen.

  deeerste drie jaar bij Juffrouw Kamminga en de laatste drie jaar bij Meester dillingh dat waren gecombineerde klassen. Heb helaas de reunie van vorige maand (4sept 2004) gemist

  Den Deyl, 1955

  heb de eerste klas tweemaal gedaan en vanaf de derde kreeg ik een aangepast lesrooster om toch toelatings examen voor de MTS(was UTS) MSG te Leiden te kunnen doen.

  heb de eerste klas tweemaal gedaan en vanaf de derde kreeg ik een aangepast lesrooster om toch toelatings examen voor de MTS(was UTS) MSG te Leiden te kunnen doen

  Karel Doorman Mavo, 1961

  ?