Jaap Jacobs

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jaap Jacobs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Jaap Jacobs heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  deed klas e3 en e4.

  deed klas e3 en e4. heb met de leerlingenraad nog een actviteit voor Sidi Mhamed een dorpje in Tunesie georganiseerd. Meester Kooistra gehuldigd met zijn jubileum. Elzinga was de gymleraar; deed veel aan volleybal. Was de oudste van de klas. Kan me nog zeer goed de directeur van de school de heer F.W. Meijdam herinneren, met zijn credo "ook met een 6 haal je het diploma, waarom dan een 8 halen

  2004, Jaap Jacobs

  hoofdmeester Schrijvershof was een toffe peer; Meester Kaboord in klas 4 en 5.

  hoofdmeester Schrijvershof was een toffe peer; Meester Kaboord in klas 4 en 5. Ook nog les gehad boven de gymzaal. jffr krok kan ik me ok nog herinneren; zoals ok mr koerts.

  2004, Jaap Jacobs

  begon in jaar 1 (1967?!?) VGLO bij meester de Haan; 4e jaar was dhr Kattenbelt onze mentor.

  begon in jaar 1 (1967?!?) VGLO bij meester de Haan; 4e jaar was dhr Kattenbelt onze mentor. deed winkelpraktijk. Maakte door de invoering van de mamoetwet de wijziging vglo naar leao mee. directeur was de heer J.F. Bouwman. De hanige tante (Roubos)van Engelse les kan ik mij ook nog goed herinneren. Ook mw Van (der) Toorn die ondermeer typeles gaf. Na de Praagse lente kwam er een leraar tekenen uit Tsjechie. Veel lol mee gehad. De man kon slecht Nederlands. Van der Born was de gymleraar. Die stond bij de meiden goed in de belangstelling. Heb in een vrij uurtje op Sonsbeekpark nog mijn pols gebroken.

  2004, Jaap Jacobs
  ?